Reacties

Beste websitebezoeker.

Wij zouden het erg op prijs stellen als u een bericht zou willen achterlaten op deze pagina.
(In verband met de grote upgrade van deze pagina zijn enkele oude berichten opnieuw door de beheerder gepost, vandaar de eenduidige data van deze berichten.)

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
14 berichten.
Rosa Rosa uit Gouda heeft geschreven op 9 januari 2021 om 21:00
Voor mij een eerste kennismaking met osteopathie, Op aanraden van ervaringsdeskundige uitgeprobeerd. Lage rugpijn en pijnlijke verklevingen in de buikholte. Merkte na eerste behandeling al een soort ‘opluchting’., meer ruimte om te ademen. Ook de rugpijn is gaandeweg dragelijker geworden. Na tweede keer, weer een stukje ‘lichter’. Wel had ik de volgende dag last van darmen en hoofdpijn. Alsof ‘afvalstoffen’ moesten worden ‘opgeruimd’. Voor nu voelt het oké.
Michael Michael uit Zoetermeer heeft geschreven op 3 november 2020 om 19:59
Corona en thuiszitten is funest voor lijf en leden. Ik maakte de fout om sinds de lock-down geen tijd te nemen om te bewegen. Daar waar ik normaal van afspraak naar afspraak (trappen) liep, beweeg ik nu niet meer dan m'n wijsvinger om het volgende overleg op te starten. Een koffiemachine binnen armlengte. Gevolg: rugpijn, algehele stijfheid. Los van het voornemen om meer te bewegen, een wandeling van 30 minuten als afspraak in m'n agenda te zetten, moest ik nog wel van die rugpijn af. Hans had me flink aangepakt en dat was blijkbaar nodig. 1 behandeling, waarvan ik rustig durf te stellen dat ik hier nog drie dagen van moest herstellen, al had ik dit aan mezelf te wijten. Nu wel van die rugpijn af. En tja, nu de afspraak aan mezelf nakomen, door (gepland) te blijven bewegen overdag.
Michael Michael uit Zoetermeer heeft geschreven op 3 november 2020 om 19:52
Na een ongeval waarbij ik m'n bovenste nekwervel brak en tevens een schedelbasisfractuur opliep, lieten artsen me weten dat ik nooit weer zal hardlopen, fietsen, laat staan zou kunnen skiën. Toen ik na driekwart jaar herstel eindelijk mocht beginnen aan behandeling, wist ook een voor nek behandeling gespecialiseerd fysiotherapeute, met meerdere behandelingen per week, niet meer te bereiken dan een lichte rotatie van de nek. Door deze beperking werd het zelfs niet mogelijk om nog auto te rijden. Ik kreeg medegedeeld dat 'dit' het hoogst haalbare zou zijn. Nadat ik afstand had genomen van fysiotherapie en me volledig richtte op osteopathie (Hans Jacobsz Rosier), was ik na enkele behandelingen af van een continue spierpijn in nek en schouders en kreeg ik meer rotatie in de nek, waardoor ik weer kon autorijden. Na drie maanden kon ik weer fietsen en toen het winterseizoen aanbrak kon ik zelfs weer skieen (en ja, zelfs vallen lukte 🙁 Osteopathie is voor mij niet alleen een bewezen behandeltechniek (of hoe dat ook mag heten), maar lijkt wel of je lichaam zichzelf helpt herstellen. Verder is het ook nog eens heel praktisch, want 1 bezoek per 3 weken heeft het ook nog eens minder impact (tijd) op werk en gezin.
Michael Michael uit Zoetermeer heeft geschreven op 3 november 2020 om 19:39
De diagnose was Frozen shoulder (2013), na zeven maanden lang, tweemaal per week fysio, voor massage, warmte technieken en zelfs acupunctuur, zonder resultaat. Waren slechts twee behandelingen bij osteopaat Hans Jacobsz Rosier voldoende om volledig pijnloos en hersteld te zijn.
Dorien Dorien uit Lopik heeft geschreven op 18 februari 2020 om 15:40
Ben een aantal jaar geleden met langdurige pijnklachten in de schouder en heupen bdz bij Hans Jakobsz Rosier terecht gekomen. Destijds tevergeefs bij huisarts, orthopeed en fysio geweest. Na inj in heup, behandelingen bij fysio met ook spierversterkende oefeningen totaal geen verbetering. Waardoor zelfs deels in ziektewet. Was de behandeling bij Hans, DE OPLOSSING! Heupklachten ontstaan door iets verzakte en gekanteld baarmoeder kon hij verhelpen (ookal stond ik daar erg sceptisch tegenover) Dit ivm de inwendige (intra vaginale) behandeling. Ik heb zelfs eerst nog een andere vrouwelijke osteopaat bezocht maar ook deze behandelingen hadden geen effect. Hans heeft mijn pijnklachten met ongeveer 3 behandelingen verholpen. Achteraf had ik dit natuurlijk veel eerder moeten doen...En ook de inwendige behandeling is niet heel pijnlijk maar met name ongemakkelijk. Dat heb ik er voor over als ik daarna klachtenvrij ben!!
Gerdien Gerdien heeft geschreven op 13 november 2019 om 07:55
Wat grappig, een aantal reacties verderop lees ik een reactie van mijzelf als jonge moeder, 12 jaar geleden! (zoals ik begrijp, is deze door upgrade van de site weer 'omhoog' gekomen) Inmiddels is de baby uit mijn bericht dus een puber, heb ik in totaal drie gezonde kinderen en... kom ik (voor mijzelf) nog altijd elk jaar een aantal keer bij Hans. En wat ben ik nog altijd ontzettend blij met deze belangrijke vorm van 'onderhoud', want zo noem ik het. De aanleiding voor een bezoek zijn meestal lichte klachten, waardoor ik voel dat het weer tijd is voor een bezoekje: last van mijn schouder, mijn buik of middenrif. Tijdens een behandeling is er echt een samenwerking met Hans om te komen tot de kern van waar de pijn vandaan komt. Er is immers (vaak) een verband tussen lichaam en geest: zit er in je gevoel iets vast, dan uit zich dat vaak in je lijf dat zich letterlijk vastzet. Niets vaags aan, je voelt zelf wel aan of dit bij jou zo is en of je daar iets mee wilt. Osteopathie gaat voor mij over het opruimen van blokkades in je systeem. Na een bezoek kan ik letterlijk weer goed ademen en is er weer ruimte in mijn lijf en hoofd. Hans is bij uitstek een vertrouwde, betrouwbare, uiterst kundige behandelaar die veel rust uitstraalt. Hij is nuchter, geeft eerlijk advies, heeft humor en heeft een grote expertise. Aanrader!
Pauline Pauline heeft geschreven op 14 oktober 2019 om 10:39
Weer lucht in ieder opzicht! Ruim ¾ jaar had ik last van benauwdheid en pijn op de borst. Het werd een lange zoektocht waarbij het belangrijk was ernstige dingen uit te sluiten. De oplossing werd niet gevonden, de klachten werden erger. Hevig branden achter het borstbeen, vooral na activiteit en de laatste 2 maanden zelfs continue. Doodmoe was ik en voelde mijzelf afglijden want alles ging gepaard met meerdere vage klachten. Ik werd bijgestaan door een bevriende longarts met uitgebreide ervaring en hij verzekerde mij dat het probleem in de Thorax lag. 6 behandelingen bij een Manueel Therapeut mocht niet baten en deed helemaal niets. Na de diagnose ‘Syndroom van Tietze’ door de huisarts ben ik verder op zoek gegaan en kwam ik bij Hans terecht. Met de vraag of hij bekend was met dit syndroom verzekerde hij mij dat hij mensen goed kan behandelen met middenrif klachten. Gelijk de eerste behandeling gaf hij mij aan dat hij eerst de restrictie op mijn ademhaling ging aanpakken zodat ik in ieder geval weer normaal en diep kan ademhalen. Een klacht wat ik al zo vaak heb aangegeven, dus ik kon mijn oren niet geloven dat hij hier iets aan kon doen. En werkelijk…na 1 behandeling kreeg ik weer lucht!!! Nu na 3 behandelingen verder zijn de klachten niet alleen sterk verminderd en sommige verdwenen, maar als cadeau krijg ook je energie en levenslust weer terug! Nog niet klaar en nog meer op mijn wensenlijst staan, kan ik niet wachten om het van de daken te schreeuwen. Dus bij deze 😉
Robert en Winnie Robert en Winnie heeft geschreven op 11 oktober 2019 om 09:56
Beste Hans Alweer een paar weken geleden heb ik Lizzy meegenomen vanwege heftige en aanhoudende buikkrampen. Na drie sessies heeft madammeke geen krampje meer gehad en hebben wij een zonnetje overgehouden. Bedankt! Robert en Winnie
Bianca Bianca heeft geschreven op 11 oktober 2019 om 09:48
Hans, Ik wilde langs deze weg een berichtje achterlaten om jou en ook mensen die zich in de toekomst willen laten behandelen, te vertellen dat ik jouw behandeling als prettig heb ervaren en ik er ook echt baat bij heb. In verband met onze zwangerschapswens (nu ruim 3 jaar) en na 2 mislukte IUI pogingen, besloot ik verdere IUI-behandelingen nog even uit te stellen en een afspraak te maken. constateerde een aantal verklevingen, een wat gekantelde en verzakte baarmoeder en ook een spatader waardoor pijn bij het vrijen ontstond. Vermoedelijk ontstaan tijdens en na de zwangerschap, bevalling en later nog een miskraam. Inmiddels ben ik voor de 2e behandeling bij je geweest en merk ik dat de blokkade die ik al een tijd voelde in mijn onderbuik heel langszaam oplost. Binnenkort de 3e behandeling, ik ben benieuwd in hoeverre alles weer op z'n plek zit. Ik zag erg tegen de behandeling op vanwege de verhalen dat het achteraf vrij pijnlijk zou zijn, maar dat is me enorm meegevallen. Of het ons ook gaat helpen bij onze zwangerschapswens zal de toekomst uitwijzen, en als dat zo is vindt je hier absoluut een berichtje van in het gastenboek!
Alice Alice heeft geschreven op 11 oktober 2019 om 09:46
Beste Hans, Afgelopen vrijdag ben ik met mijn zoontje van 2,5 jaar bij je geweest. En ik wil je heel erg bedanken! Mijn zoontje had altijd moeite met poepen, deed dit met veel verdriet eens per 4 dagen. Sinds jouw behandeling kan hij nu zoals hij zelf zegt blij poepen en doet dit nu bijna elke dag! Je hebt hem en mij erg gelukkig gemaakt. Dank Groet Alice
Mevr. B. Mevr. B. heeft geschreven op 11 oktober 2019 om 09:45
Dhr Jacobsz Rosier heeft in een paar sessies mijn tweedegraads baarmoederverzakking verholpen. Ik kan weer fietsen, gaan zitten/gaan staan, wandelen en paardrijden zonder pijn. Dingen die ik bijna 3 jaar niet heb gekund zonder pijn of zonder paracetamol. Na de geboorte van mijn tweede kind kampte ik met veel klachten: overbelaste bilspieren, pijn boven stuitje bij fietsen, zeer pijnlijke linker schouder, niet lang kunnen staan of zitten. Na veel verschillende fysiotherapie praktijken ben ik bij een osteopaat terecht gekomen die mijn schouder- en bekkenklachten toeschreef aan een gekantelde / verzakte baarmoeder! Omdat deze osteopaat de reductietechniek niet gebruikt ben ik bij dhr. Jacobsz Rosier terecht gekomen. Ik heb moeten leren om bij bewegingen zoals iets oprapen van de vloer uit te ademen i.p.v. adem in te houden. Ik heb een lange weg bewandeld maar ben nu weer klacht vrij en kan nu beginnen met conditie opbouwen. Superblij!
Nathalie Nathalie heeft geschreven op 11 oktober 2019 om 09:45
Nathalie ben via een vriendin bij Hans Jacobsz Rosier terecht gekomen.Na onderzoeken in het ziekenhuis en behandeling met laxeerpoeders voor mijn prikkelbarde darm, ben ik voor een behandeling bij Hans geweest. Voor mij was er na 1 behandeling al een verschil van dag en nacht! Na 2 behandelingen kon ik zeggen dat het over is, geen poeders meer voor mij. Na mijn zwangerschap, keizersnede en miskraam heb ik mij ook al diverse keren laten behandelen op verklevingen. Wederom weer een prettige behandeling en verandering voor mij. Ik kan het iedere zwangere aanraden zich na de bevalling te laten behandelen. Er gebeurt immers zoveel met je lichaam tijdens een zwangerschap. Bedankt Hans en tot de volgende keer. Nathalie
linda linda heeft geschreven op 11 oktober 2019 om 09:44
Ha Hans, Vier jaar geleden ben ik bij je in de praktijk gekomen omdat zwanger raken niet lukte. Na behandelingen aan verklevingen en een licht gekantelde baarmoeder raakte ik meteen 3 weken erna zwanger van ons zoontje. Na 3 jaar begon het weer te 'kriebelen' en gingen mijn man en ik weer proberen voor een tweede kindje. Na een paar maanden toch maar bij jou langs gegaan en je constateerde weer verklevingen en zelfs een lichte verzakking en kanteling van mijn bm. Dit heb je verholpen en 3-4 weken geleden was het na de 3e behandeling 'klaar' en wenste je me veel succes. En wederom is het je gelukt! We weten sinds 2 dagen dat ik weer zwanger ben. Weer binnen 3 weken na je behandeling(!) en ook leuk; de uitgerekende datum is exact dezelfde als toen van ons zoontje. Heel erg bedankt voor je hulp, ik weet zeker dat het zonder jou niet gelukt zou zijn. Groetjes, Linda
Gerdien Gerdien heeft geschreven op 11 oktober 2019 om 09:39
Gerdien Onze dochter is het zonnetje in huis... Dat was wel anders, die eerste maanden na haar geboorte. Ze was gespannen, rusteloos, sliep bijna niet en huilde veel. Lachen deed ze ook bijna niet (ook niet toen ze iets groter werd). En toen kwam ik, dmv internet, terecht op deze website. Wat ben ik blij dat ik met mijn dochter bij Hans ben geweest. Al na 3 behandelingen (de 3e was eigenlijk al niet meer nodig) kende ik mijn kind niet meer terug. De spanning was uit haar lijfje, ze ging (letterlijk!) van de ene op de andere dag veelvuldig lachen en zat gewoon lekker in haar vel. Wat een fantastische ervaring! Ook voor mijn eigen klachten word ik behandeld en ik merk het positieve effect. Ik weet zeker dat ik na een eventuele zwangerschap zowel mijn baby als mijzelf laat nakijken, ik wist niet veel van osteopathie maar ben inmiddels helemaal overtuigd van de positieve werking!

CONTACT

Heeft u vragen over osteopathie of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.
Hans Jacobsz Rosier

T – 06-55 30 65 46
E – jacobsz@xs4all.nl

Hans Jacobsz Rosier

T – 06-55 30 65 46
E – jacobsz@xs4all.nl

Jan Boom

T – 06-25 51 81 00
E – osteopathieboom@telfort.nl